ÁSZF

Antal Erika egyéni vállalkozó

Vállalkozói nyilvántartási szám: 53939450

Vállalkozói adószám: 69963522-1-33

Székhely: 2016 Leányfalu, Komáromi u. 9/A.

Telefonszám: +36 30747 09 27

Email: eantal66@gmail.com

Facebook: 

Google: 

Website: https://irorszagalacarte.hu

Tárhelyszolgáltató neve, elérhetőségei: https://www.webnode.hu/

  • Kapcsolatfelvétel

Rólam és a szolgáltatásaimról tájékozódni lehet a Facebook oldalamon, a Weboldalamon, a Google business oldalamon. Valamint tájékoztatás kérhető telefonon, Messengeren, Viberen vagy Whatsappon. Tevékenységem során az e-mailt preferálom.

  • ÁSZF elérhetősége

Az ÁSZF megtalálható a Facebook oldalamon, a Google business oldalamon, valamint a weboldalam ÁSZF menüpontjában. Változásairól ugyanezeken a felületeken tájékoztatom vendégeimet, illetve Weboldalamon is jelzem.

  • Árak, akciók

Az aktuális ár a megrendelet program tervezetett költségének függvénye, annak 10 %-a. A program tervezett költségei tartalmazzák az utazási, a szállás, az autóbérlés, és a kiválasztott program költségeket az összes, utazásban résztvevő vonatkozásában.

  • Árajánlat kérés, megrendelés

Árajánlat kérése a weboldalam "utaznék" menü pontja alatt található ürlap kitöltésével és e-mail küldésével történik. További egyeztetések történhetnek e-mailen illetve telefonon.

A szolgáltatást megrendelni írásban, e-mailen lehet, melyben megrendelő egyértelműen kifejezi szándékát, a szolgáltatás igénybevételéről. A megrendelés az ÁSZF elfogadását jelenti. Az ÁSZF el nem fogadása a szolgáltatás megrendelésének akadálya.          

  • utókövetés

  A  szolgáltatás részét képezi, hogy a megrendelő számára az utazás alatt is elérhető vagyok. Ez nem állandó asszisztenciát jelent. 

  • Módosítás, lemondás

A szolgáltatás során a megrendelőnek ajánlott standard program, a megrendelő igényének megfelelően módosítható. A megrendelővel közösen kialakított végleges program (írásban jelzett) elfogadása után  lemondásra csak a végösszeg 50 %-nak felszámolásaután van  lehetőség.

  • Adatkezelés

Általam nyilvántartott személyes adatok: név, számlázási cím, e-mailcím, telefonszám, valamint különleges esetekben az utazást befolyásoló egészségügyi állapottal kapcsolatos információk. Ezeket kizárólag a megrendelővel való kapcsolattartáshoz, és a jogszabályokban előírt kötelezettségek teljesítéséhez használom. Harmadik fél számára kizárólag az illető engedélyével adom ki.

  • Fizetés, számlakiállítás

A fizetés történhet átutalással vagy készpénzben  A szolgáltatásommról e-számlát állítok ki, melyet a megadott e-mailcímre küldök meg. 

Budapest, 2019. november 30.